Takvim simgesi

AYI TESLİMAT TOPLAMI:1532

Onay simgesi

30 YILDA TOPLAM TESLİMAT:268830

 

Telefon simgesi
SİZİ ARAYALIM
Ödeme planı ve detaylı bilgi için
biz sizi ücretsiz arayalım.

Kampanyalardan haberdar olmak için Emin Üstün Holding Şirketleri'nden ticari elektronik ileti almak istiyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Yazısını okudum, kabul ediyorum.

EMİNEVİM'İ TAKİP EDİN

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün'den Anlamlı Destek

Tarih simgesi11.07.2020
Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün'den  Anlamlı Destek Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün'den  Anlamlı Destek

BAKAN SOYLU’NUN ÇAĞRISINA
EMİN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI A. SEFA ÜSTÜN’DEN 
ANLAMLI DESTEK

Deniz Feneri Derneği’nin, İçişleri Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlediği “1000 Şehidimiz Adına 1000 Su Kuyusu” projesinin imza töreni gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açılış konuşmasını yaptığı törende Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever iş insanı A. Sefa Üstün, Bakan Soylu’nun çağrısına uyarak Afrika’da açılacak 62 su kuyusu bağışında bulundu.

Deniz Feneri Derneği’nin, vatanı uğruna canlarını hiçe sayan şehitlerimizin aziz hatıralarını ve isimlerini yaşatmak için “1000 Şehidimiz Adına 1000 Su Kuyusu” adını verdiği proje, geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun destekleriyle başlatıldı. Bakan Soylu’nun yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ve çok sayıda önemli isim de imza töreninde yer aldı. Törene davetli olarak katılan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün ve yönetim kurulu üyeleri, Bakan Soylu’nun su kuyusu desteği çağrısına kayıtsız kalmadılar. Bağış için müzayedeye çıkarılan 1961 model antika otomobili, projeye katkıda bulunmak adına 33 su kuyusu bağışı karşılığında alan hayırsever iş insanı A. Sefa Üstün, ülkemiz için canlarını feda eden şehitlerimizin isimlerinin, su kuyularıyla Afrika’nın farklı ülkelerinde yaşatılmasına destek olurken binlerce kilometre ötedeki insanların susuzluğunun giderilmesine de vesile olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Müzayede sonrasında Bakan Soylu’nun ilk günde 500 su kuyusu çağrısına da uyarak ilave 29 su kuyusu bağışı daha yapan Üstün, Emin Grup adına toplam 62 su kuyusu bağışlamış oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da şahsı ve ailesi adına su kuyuları bağışında bulunduğu törende Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün ile Bakan Soylu arasında kısa bir görüşme gerçekleşti. Bir takım istişarelerle geçen görüşmede Üstün, İçişleri Bakanı Soylu’ya Emin Grup’un, Eminevim’in ve HAGEV’in (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Afrika ülkeleri için yürüttüğü yardım çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bakan Soylu ise verilen desteklerden ve yürütülen çalışmalardan ötürü Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün’e teşekkür etti.


***

A.    Sefa ÜSTÜN Hakkında

Başarılı genç iş adamı Abdullah Sefa Üstün, 1981 yılında Bolu ilinin Gerede ilçesinde doğmuştur. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi’ndeki eğitiminin ardından 2005 yılına kadar Avusturya’da Viyana Ekonomi Üniversitesi (Wirtschafts Universitate) İşletme Bölümü’nde eğitimine devam etmiştir. İyi derecede İngilizce bilen Üstün, eğitim hayatının ardından 2005-2012 yılları arasında Emin Grup / Eminevim Genel Müdür Yardımcılığını üstlenmiştir. 2019 yılına kadar şirketin İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Üstün, 2020 yılında Emin Grup / Eminevim’in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiştir.

A. Sefa Üstün, evli ve 2 çocuk babasıdır.


EMİNEVİM Hakkında

Emin Grup bünyesinde 2005 yılında kurulan Eminevim, geliştirdiği faizsiz ev ve araç alma finansman sistemi ile Türkiye’de 128’den fazla şube ve 2 binden fazla çalışanla hizmet vermektedir. Ev sahibi olmak isteyenleri Elbirliği Sistemi içine dahil ederek faizsiz, vade farksız imkanlarla ve uzun vade taksitlerle ev sahibi yapmaktadır. 30 yıllık bir köklü bir geçmişe sahip Emin Grup bünyesinde faaliyet gösteren Eminevim, bugüne kadar 160 bini aşkın yakın kişinin tercihi olmuş ve sektöründeki liderliğini sürdürmüştür.

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi olan Eminevim, kişilere istediği ilden beğendiği evi alabilme imkanı sunarak Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen kişilerin uğrayacağı ilk adres haline gelmiştir. 

Türkiye’nin 81 ilinde tapu teslim eden ilk özel kurum olma unvanını elinde bulunduran Eminevim, her ay yaklaşık 2 bin kişiyi ev ve araç sahibi yapmaktadır. Her ölçekte tasarrufu bir araya getiren Elbirliği Sistemi ile kurumsal, şeffaf ve faizsiz bir şekilde müşterilerin gayrimenkul ve araç edinmesini sağlamayı hedefleyen firma, bugün faizsiz finans sektörüne yön vermektedir.
 

BİZE ULAŞIN
DETAYLI BİLGİ İÇİN
FORMU GÖNDERİN SİZİ ARAYALIM

Eminevim çözümleri hakkında detaylı bilgi için bilgilerinizi gönderin, yetkililerimiz en kısa sürede size dönüş sağlayacaktır.

Kampanyalardan haberdar olmak için Emin Üstün Holding Şirketleri'nden ticari elektronik ileti almak istiyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Yazısını okudum, kabul ediyorum.

BİLGİLERİMİ GÖNDER
Eminevim iletişim simgesiBİZE ULAŞIN
Eminevim whatsapp simgesi