AYI TESLİMAT TOPLAMI:319

28 YILDA TOPLAM TESLİMAT:124.150

 

SİZİ
ARAYALIM
Ödeme planı ve detaylı bilgi için
biz sizi ücretsiz arayalım.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca gerçekleştirilen ilgili Bilgilendirmeyi ve Gizlilik Bilgilerini okudum ve onaylıyorum.

EMİNEVİM'İ TAKİP EDİN

Eminevim Yorumlar ve Müşteri Görüşleri

Siz değerli müşterilerimizin güzel yorumlarına layık olabilmek ve size daha iyi hizmet sunabilmek için çalışıyoruz.

Ahmet Yerebakan 31.1.2019 12:41:15

Gerçekten güzel bir sistem. Ben de üyeyim çekilişli sistemdeyim inşallah hayırlısı olur her türlü kolaylık düşünülmüş. Benim şartlarıma en uygun sistem olduğu için girdim. Zor durumda kaldığımızda taksitleri durdurma hakkımızın olması banka kredilerine karşı en büyük avantajımız. Herkese saygılar.

Ferit 31.1.2019 12:24:07

Eminevim çok güvenilir bir sistem herkesin girmesini tavsiye ederim. Hiç durmayın zaman kaybetmeyin derim harikasınız.

Özlem Timur Koyun 31.1.2019 12:19:43

Merhaba.. Ben ve eşim ilk başta inanamadık faiz ödemeden nasıl ev sahibi olabiliriz ki? Bu zamanda ve bu devirde böyle bir sistem bize gerçekten hayal gibi geliyordu. Bu sebeple çok ama çok araştırdık sorduk soruşturduk... Sonuç olaraksa keşke daha önce karşılaşsaydık eminevimle diye iç geçirdik.. ama inanıyoruz ki bunda da bir hayır vardı... Eylülde Eminevimle anlaşmamızı yaptık.. Hayırlısı ile ilk çekilişte ev için gereken tutar Ekim ayında bize çıktı şuan almak istediğimiz gibi bir ev bulduk kaporamızı verdik tapu işlemleri için 14-17 Kasımı bekliyoruz inşallah tapumuzu almamıza kısa bir zaman kaldı. Çok şükür içimiz çok rahat eminevim yetkilileri nezih saygılı her zaman her konuda yanınızda.. Böyle bir devirde böyle bir ekip içinde illegal hiçbirşey barındırmadan insanlar için böylesine güzel hizmetler sunuyor ise görüyor ve anlıyorum ki dünya üzerinde iyi birileri hala yaşıyor... Teşekkürler Eminevim...

havva 10.1.2019 17:08:11

bizde bir ev sahibi olmak istiyoruz fakat çok emin değiliz sisteminizden.. bizi bu konuda ikna edebilirseniz 150.000 tl lik yarı ödemeli bir ev almayı düşünüyoruz......iyi çalışmalar

Emine 4.1.2019 11:48:09

Ev sahibi olabilmemiz için, emeği geçen tüm EminEvim çalışanlarından Allah razı olsun. Adana Seyhan şubesinde görev yapan Murat Yılmaz bey e ayrıca teşekkürler

Nurettin 3.12.2018 12:20:00

Kendi sitenizde hiç olumsuz yorum yok mu ben mi göremedim Google yazdığım zaman bir sürü şikayet çıkıyor kafa karıştırıcı

kahramanmarasli 2.12.2018 06:14:00

biz 2016 eylül ayında vade ortası teslimatı girdik çok çok memnunuz ve güvenli bir şirket bizlere böyle bir imkan sundukları için teşekkür ederiz

Burak koç 3.11.2018 01:44:00

Ben eminevimden 2014 yılında aldım evimi çok yardımcı oldular ve şimdi ikinci evimi almayı düşünüyorum eminevimden hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz.

SAİT GÜRSOY 4.9.2018 02:34:00

1 sene araştırdım güvendiğim kişilerden teyit aldım ve başvurup evimi aldım.Çok şükür oturuyorum ailemle beraber ve şu ana kadar her konuda bana yardımcı oldular ve banka gibi zorluk çıkarıp avukatları tepeme dikmediler.Ve araba konusunda kesinlikle ve nasipse aynı firma ile çalışacağım.

Fırat Demir 4.8.2018 11:44:00

Çok güzel bir sistem memnun kaldım her türlü imkanı sunuyor. Rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah.

BEKİR düşmez 3.8.2018 10:08:00

İkinci El otomobil almak istiyorum şart lariniz nedir

Aytekin Balaban 2.8.2018 05:10:00

Bu yorumlar gerçek mi Hiç mi olumsuz yorum olmaz yorumlarda yazım hatası olmaz çok garip

Emrecan 3.7.2018 05:44:00

Yorumlar gerçek mi bilmiyorum, ama şu bir gerçek ki zerre olumsuz yorum yok ve buda ister istemez tedirgin etmekte beni... yani yorumları ilgili moderatörler okuyup olumsuzları yayınlamamakta bu benim kanaatim... gerisi size kalmış, en kısa zamanda bende bir Eminevim şubesini ziyaret ederek bilgi edineceğim... teşekkürler...

Sevgi 4.6.2018 09:48:00

Ben 2016 yılında ilk aracımı Eminevim sayesinde aldım. Şimdi araç yükseltmek için yeniden sisteme dahil oldum. Onun borcu bitince de inşallah yeniden bir üyeliğe dahil olacağım. Çünkü ben başka türlü hiç birikim sağlayamıyorum. Teşekkürler Eminevim

Ali arslan 2.6.2018 09:06:00

Ben 2014 üyeoldum 1,5 yıl sonra evimi aldın çok şükür hiç bir zorluk çekmedik faiz siz olduğu için Rabbim kolaylaştıdı gaziantep şubesindeki arkadaşlara teşekkür ederiz.