Takvim simgesi

AYI TESLİMAT TOPLAMI:1858

Onay simgesi

30 YILDA TOPLAM TESLİMAT:269153

 

Telefon simgesi
SİZİ ARAYALIM
Ödeme planı ve detaylı bilgi için
biz sizi ücretsiz arayalım.

Kampanyalardan haberdar olmak için Emin Üstün Holding Şirketleri'nden ticari elektronik ileti almak istiyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Yazısını okudum, kabul ediyorum.

EMİNEVİM'İ TAKİP EDİN

Mucitler Buluşuyor

Tarih simgesi16.09.2019
Mucitler Buluşuyor Mucitler Buluşuyor

Bundan 29 yıl önce Elbirliği sistemini kurarken girişimciliğimizin herkese ilham olacağını bilerek, insanlara faydalı olacağımıza inanarak bu yola çıktık ve hiç bir zaman durmadık.
Şimdi girişimcilerin yanında olmak için biz de 17-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Teknofest'te yerimizi alıyoruz.

Elbirliği sisteminin kurucusu Eminevim olarak girişimciliği önemseyen duruşumuzla Teknofest’teki standımıza herkesi bekliyoruz. Ayrıca standımızı ziyaret edenlere bir sürprimiz var.

Standımızı ziyaret ederek Elbirliği sisteminin mucidi Eminevim ile buluştuğunuz bir kareyi Instagram hesabınızdan #mucitlerbulusuyor hashtagiyle paylaşın, powerbank kazanan 50 kişiden biri olun! 

Eminevim #mucitlerbulusuyor Instagram Yarışması Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası


İşbu Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası, “Eminevim #mucitlerbulusuyor” isimli Instagram yarışması ve bu yarışma üzerinden gerçekleşecek yarışmaya ilişkin koşulları belirlemekte olup, aşağıda belirtilen prosedür kapsamında ilgili uygulamaya katılan herkes bu Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası’nı kabul etmiş sayılır. 
Katılım Koşulları:
1. Eminevim resmi Instagram hesabı instagram.com/eminevim adresinde gerçekleşecek olan yarışma; 17.09.2019 tarihi ve yarışma başlangıcından 22.09.2019 23:59 saatine kadar yapılacaktır.
2. 18 (On sekiz) yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamazlar. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül üzerinde talep hakları yoktur.
3. Eminevim çalışanları ve bu çalışanların 1. dereceden yakınları yarışmaya katılamazlar, katılsalar dahi ödüle hak kazanamazlar.
4. Yarışma süresince kullanıcıların kendi Instagram hesapları üzerinden #mucitlerbulusuyor etiketini kullanarak Teknofest’te yer alan Eminevim standının önünde yapılan paylaşımlardan en çok beğeni alan 50 paylaşımın sahibi; hediye powerbank kazanacaktır. 
5. Seçilen 50 fotoğrafın paylaşıldığı hesapların sahiplerinin hediyelerini kazanabilmeleri için instagram.com/eminevim adresinde yer alan Eminevim Instagram hesabını takip ediyor olma koşulu aranacaktır.
6. Ayrıca #mucitlerbulusuyor etiketi ile paylaşım yapan tüm kullanıcılara, Instagram hesaplarından direkt mesaj yolu ile (Instagram hesaplarının açık hesap olması şartı ile) kazananlara ,hediye kazandıkları belirtilecektir.
7. Instagram hesabı genele açık olmayan, gizli olarak kullanan kullanıcılar hediye kazanamayacaktır.
8. 17.09.2019 tarihinden, 22.09.2019 tarihi saat 23:59’a kadar sürecek olan yarışmanın kazananları, 30.09.2019 – 04.10.2019 tarihleri arasında sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.
9. Kazananlar ile Instagram DM üzerinden iletişime geçilecektir. Bu konuda, kazanan katılımcı tarafından gönderilecek cevabın, 5 gün içinde ulaşmaması halinde bu kişiler ödüle hak kazanamamış sayılacaktır. Kendisine Instagram hesabı üzerinden ulaşılamayan katılımcı, EMİNEVİM aleyhinde herhangi bir hak iddia edemez.
10. Eminevim uygulamaya katılım sırasında veya sonraki süreçlerde oluşabilecek teknolojik veya teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu tutulamaz.
11. Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun herhangi bir hakkını ihlal eden bilgi ve metin iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, söz konusu katılımcı/lar münhasıran sorumlu olacaklarını kabul eder/ler. Gerçeğe aykırı bilgilerin kullanılması halinde-ödüle hak kazanmış olması halinde dahi katılımcının talep hakkı düşer.
12. Katılımcılar Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası’na ve süreci kapsayan her tür yasaya uygun davranmayı, başkalarının haklarına zarar vermemeyi, doğru bilgi vermeyi kabul ederler. Kullanım Koşulları’na aykırı eylemler gerçekleştiren üyeler, yetkili kişi tarafından uygulamadan çıkarılabilir.
13. Eminevim önceden haber vermeksizin Katılım Koşulları ve Gizlilik Politikası’nda değişiklik yapabilir ve yarışmayı iptal edebilir.
14. Yarışmacı, uygulama aracılığıyla veya Instagram sayfası üzerinden sayfanın, uygulamanın veya yarışmanın işlerliğini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fiillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Eminevim yarışma boyunca sonuçları etkileyecek şekilde bilişim teknolojilerini kullanarak hile yaptığı veya kurallara aykırılığı tespit edilen kullanıcıların tüm haklarını hiçbir uyarı yapmadan sona erdirme hakkını saklı tutar.
15. Kullanıcıların yarışma katılım bilgilerinin doğruluğu konusunda ve yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlık durumunda Eminevim kayıtları esas alınacaktır.
16. Detaylı hediye ve teslimat bilgileri sadece yarışmayı kazanan kişi ile paylaşılır.
Gizlilik Koşulları
1. Yarışmacılar, yarışmaya katılım için gerekli olan veya verilen hizmetlerde ihtiyaç duyulan bilgilerini Eminevim ile paylaşmakta olduğunu kabul eder.
2. Eminevim katılımcılardan edindiği veya sakladığı kullanıcı bilgilerinin gizliliğini, belirtilen temel kurallar ve www.instagram.com internet sitesinin uygulamalara ilişkin genel gizlilik politikası dahilinde sağlayacaktır. 
3. Katılımcıların yarışmaya katılımı için zorunlu olan veya verilen hizmetlerde ihtiyaç duyulan bilgiler alınmakta ve saklanmaktadır.
4. Bilgiler, güvenlik ve gizlilik standartlarımızla korunmakta; kullanıcı bilgilerine yetkisiz erişimlerin engellenmesi için gerekli ve asgari güvenlik önlemleri alınmaktadır.
5. Eminevim işbu kurallarda aksi belirtilmedikçe veya işin gereği veya halin icabından verilmesi gerektiği ortaya çıkmadıkça uygulama aracılığıyla edindiği ve/veya kullanıcının beyan ettiği bilgileri üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Aşağıda belirtilen durumlarda Eminevim, işbu madde içerisinde belirtilen bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumlar;
a) Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak;
b) Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütülmesi amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi.
6. Eminevim personeli tarafından bilgilere erişim, sayfanın yönetilmesi ve uygulamanın kullanılabilmesi ile sınırlıdır ve görevler ayrılığı prensibi doğrultusunda düzenlenmiştir.
7. Destek hizmetleri almak maksadıyla farklı kişi ve kurumlarla çalışılması durumunda, bu kişi ve kurumların Eminevim gizlilik politikasına uymalarını sağlamaya yönelik bildirimler yapılmaktadır.

BİZE ULAŞIN
DETAYLI BİLGİ İÇİN
FORMU GÖNDERİN SİZİ ARAYALIM

Eminevim çözümleri hakkında detaylı bilgi için bilgilerinizi gönderin, yetkililerimiz en kısa sürede size dönüş sağlayacaktır.

Kampanyalardan haberdar olmak için Emin Üstün Holding Şirketleri'nden ticari elektronik ileti almak istiyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Yazısını okudum, kabul ediyorum.

BİLGİLERİMİ GÖNDER
Eminevim iletişim simgesiBİZE ULAŞIN
Eminevim whatsapp simgesi