Takvim simgesi

AYI TESLİMAT TOPLAMI:1856

Onay simgesi

30 YILDA TOPLAM TESLİMAT:269154

 

Telefon simgesi
SİZİ ARAYALIM
Ödeme planı ve detaylı bilgi için
biz sizi ücretsiz arayalım.

Kampanyalardan haberdar olmak için Emin Üstün Holding Şirketleri'nden ticari elektronik ileti almak istiyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Yazısını okudum, kabul ediyorum.

EMİNEVİM'İ TAKİP EDİN

Eminevim'den Erzurumspor'a destek

Tarih simgesi05.03.2019
Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek Eminevim'den Erzurumspor'a destek

Türkiye’nin köklü ve güçlü şirketlerinden biri olan Eminevim, Spor Toto Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile forma göğüs sponsorluğu için imza töreni gerçekleştirdi.

Erzurumspor Kulüp Binası'nda gerçekleştirilen imza törenine; Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve BB Erzurumspor Asbaşkanı Lütfi Şahsuvaroğlu katıldı. Bundan sonraki tüm maçlarda Erzurumspor'u Eminevim ailesi olarak desteklediklerini belirten Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, mavi-beyazlı takımın sezon sonuna kadar Eminevim logosunu taşıyan formaları giyeceğini söyledi. Üstün, “Erzurum bizim ikinci vatanımız. Erzurum'a inşaat alanında büyük yatırımlar yapıyoruz. Erzurum'un istediği noktaya çok kısa zamanda ulaşacağına inanıyoruz. Dün Erzurumspor - Galatasaray arasında oynanan maçta bizler de Erzurumlular ile birlikte çok güzel bir heyecan yaşadık. Biz Emin Grup olarak her zaman sporu ve sporcuyu destekleyen bir misyon edindik. Attıkları her golde bizim de emeğimizin olması bizlere mutluluk verir. İnanıyoruz ki elbirliği ile tüm maçları kazanacağız. Anlaşmamızın iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Eminevim'in Türkiye'ye rüştünü ispatlamış önemli şirketlerinden biri olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ise, “Eminevim'in Erzurumspor ile birlikte yol katederek daha da güçleneceğini düşünüyoruz. Eminevim'den gördüğümüz güzel ilgi ve destek için çok teşekkür ederiz. İlk defa bir spor takımına bu kadar destek verildi. Eminevim ile iyi bir yol arkadaşlığı olacağını düşünüyoruz. Sadece bu sezon için değil, bundan sonraki yıllarda da beraber ilerlemeyi umuyoruz” diye konuştu.

BİZE ULAŞIN
DETAYLI BİLGİ İÇİN
FORMU GÖNDERİN SİZİ ARAYALIM

Eminevim çözümleri hakkında detaylı bilgi için bilgilerinizi gönderin, yetkililerimiz en kısa sürede size dönüş sağlayacaktır.

Kampanyalardan haberdar olmak için Emin Üstün Holding Şirketleri'nden ticari elektronik ileti almak istiyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Yazısını okudum, kabul ediyorum.

BİLGİLERİMİ GÖNDER
Eminevim iletişim simgesiBİZE ULAŞIN
Eminevim whatsapp simgesi