Takvim simgesi

AYI TESLİMAT TOPLAMI:1890

Onay simgesi

30 YILDA TOPLAM TESLİMAT:269188

 

Telefon simgesi
SİZİ ARAYALIM
Ödeme planı ve detaylı bilgi için
biz sizi ücretsiz arayalım.

Kampanyalardan haberdar olmak için Emin Üstün Holding Şirketleri'nden ticari elektronik ileti almak istiyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Yazısını okudum, kabul ediyorum.

EMİNEVİM'İ TAKİP EDİN

Eminevim başarılı satış ekiplerini Kıbrıs’ta ağırladı

Tarih simgesi13.09.2023
Eminevim başarılı satış ekiplerini Kıbrıs’ta ağırladı

Tasarruf finansman sektörünün öncüsü ve lideri Eminevim, satış hedeflerini tutturan başarılı çalışanlarını Eylül ayının ilk haftası Kıbrıs’ta bir araya getirerek, farklı bir deneyim yaşattı.

Tasarruf finansman sektörünün lideri olma sorumluluğu ile uzun yıllardır sektörün gelişimine yön veren Eminevim, Haziran ve Temmuz ayları için belirlediği satış hedeflerini tutturan çalışanlarını Eylül ayının ilk haftası Kıbrıs’ta ağırladı.

Her yıl 60 binin üzerinde başvuru ve kayıt aldıklarını belirten Eminevim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nuh Suat Karataş, “BDDK lisansı sektör için önemli bir itici güç oldu. Tasarruf finansının daha fazla kişi tarafından duyulmasını, verdiğimiz hizmetlerin anlaşılmasını sağladı. Çalışanlarımız sektörel sorumluluğumuzu da unutmadan hem Eminevim’e hem sektöre yeni genişleme alanları açmak için yoğun bir mesai harcıyor” dedi.

Ülke çapındaki 119 Eminevim şubesi ile birlikte 85 milyonluk Türkiye’ye hitap eden ulusal bir finans kurumu olarak satış hedeflerini de büyüttüklerinin altını çizen Karataş “Satış ekiplerimiz geçtiğimiz yıl sadece Ortak Frekans projemiz kapsamında bile, 81 kurum ve kuruluş ile iş birliği yaparak 800 binden fazla kişiye erişim sağladı. Müşterilerimize en iyi deneyimi sunmamızı sağlayacak pek çok iş sürecini aralıksız iyileştirmeye devam ederken, satış ekiplerimizin motivasyonlarını destekleyecek uygulamaları da göz ardı etmiyoruz. Eğlenceli bir rekabet ortamı sağlayan Kıbrıs tatili ödülü, ülkenin farklı noktalarından bir araya gelen çalışanlarımızla hem eğlenmemizi hem de önümüzdeki dönem için güzel bir sinerji yaratmamızı sağladı” dedi.

2022 yılında yaklaşık 5 milyar TL seviyesinde finansman sağlayarak 26.464 ev, taşıt ve iş yeri teslimatı gerçekleştiren Eminevim, 2023 yılı için hedeflediği toplam 250 bin teslimat rakamına da Eylül ayı sonu itibariyle ulaşmayı hedefliyor.

BİZE ULAŞIN
DETAYLI BİLGİ İÇİN
FORMU GÖNDERİN SİZİ ARAYALIM

Eminevim çözümleri hakkında detaylı bilgi için bilgilerinizi gönderin, yetkililerimiz en kısa sürede size dönüş sağlayacaktır.

Kampanyalardan haberdar olmak için Emin Üstün Holding Şirketleri'nden ticari elektronik ileti almak istiyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Yazısını okudum, kabul ediyorum.

BİLGİLERİMİ GÖNDER
Eminevim iletişim simgesiBİZE ULAŞIN
Eminevim whatsapp simgesi