Takvim simgesi

AYI TESLİMAT TOPLAMI:811

Onay simgesi

30 YILDA TOPLAM TESLİMAT:268110

 

Telefon simgesi
SİZİ ARAYALIM
Ödeme planı ve detaylı bilgi için
biz sizi ücretsiz arayalım.

Kampanyalardan haberdar olmak için Emin Üstün Holding Şirketleri'nden ticari elektronik ileti almak istiyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Yazısını okudum, kabul ediyorum.

EMİNEVİM'İ TAKİP EDİN

Elbirliği Sektörü'nde Rekor Teslimat

Tarih simgesi30.05.2019
Elbirliği Sektörü'nde Rekor Teslimat Elbirliği Sektörü'nde Rekor Teslimat Elbirliği Sektörü'nde Rekor Teslimat Elbirliği Sektörü'nde Rekor Teslimat

İşçiden memura, öğretmenden ev hanımına kadar binlerce kişiyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim, kurulduğu günden bu yana 140 bin teslimat yaparak bir rekoru gerçekleştirdiklerini duyurdu.
Özellikle alım gücü düşük aileler tarafından yoğun ilgi gördüklerini ve küçük birikimler ile bu zamana kadar 140 bin aileyi ev ve otomobil teslimatı gerçekleştirdiklerini söyleyen Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 140 Bin Teslimata Özel Çekilişli Sistem Üyeleri'nden sadece 140 kişiye 1 yıla kadar ekstra erken teslim fırsatı sunulduğunu dile getirdi. Yaklaşık 500 bin kişinin hayaline ortak olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Emin Üstün; “29 yıl önce faizsiz bir sistem kurarak yepyeni bir sistemin oluşmasına vesile olduk. Bu zamana kadar sağladığımız güven ile gayet kolay bir şekilde Elbirliği Sistemi'nden ev veya otomobil sahibi olunabileceğini gösterdik. 29 yıldır 140 bin ailenin hayallerine ortak olarak, onları ev ve otomobil sahibi yaptık. Her geçen gün teslimat sayımızı artırıyoruz. Şu an sistemde 105 bin aktif müşterimiz bulunuyor ve her ay 5 bin civarı yeni başvuru alıyoruz” dedi.

Elbirliği ile 140 Bin Kere Maşallah

Her ay yapılan farklı kampanyalarla daha çok ailenin hayatına dokunmaya çalıştıklarını da belirten Üstün, “29.yılımızda 140 bin aileyi ev ve otomobil sahibi yaptığımız için oldukça mutluyuz. Bizim formülümüz dayanışma ve elbirliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak. 140 bin teslimata özel hazırladığımız 140 Bin Kere Maşallah Kampanyamız ile Çekilişli Sistem Üyeleri'ne 1 yıla kadar ekstra erken teslim fırsatı sunuyoruz. Kampanyamız 140 kişi ile sınırlı olacak ve Ramazan Bayramı sonuna kadar devam edecek” şeklinde konuştu.

BİZE ULAŞIN
DETAYLI BİLGİ İÇİN
FORMU GÖNDERİN SİZİ ARAYALIM

Eminevim çözümleri hakkında detaylı bilgi için bilgilerinizi gönderin, yetkililerimiz en kısa sürede size dönüş sağlayacaktır.

Kampanyalardan haberdar olmak için Emin Üstün Holding Şirketleri'nden ticari elektronik ileti almak istiyorum.

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Yazısını okudum, kabul ediyorum.

BİLGİLERİMİ GÖNDER
Eminevim iletişim simgesiBİZE ULAŞIN
Eminevim whatsapp simgesi