Eminevim Hakkında Müşteri Yorumları

Siz değerli müşterilerimizin güzel yorumlarına layık olabilmek ve size daha iyi hizmet sunabilmek için çalışıyoruz.

  • EBUBEKİR  KARA
    EBUBEKİR KARA 12.07.13 03:28

    MRB İNSANIN HAYALLERİ VARDIR DÜŞLEYİPDE BİR TÜRLÜ GERCEKLEŞMEYEN İNANIN BİR ZAMAN GELİPDE EV SAHİBİ OLACAĞIM AKLIMDAN BİLE GECMEZDİ AMA EMİN EVİMDEN ALLAH RAZI OLSUN DÜŞLER GERCEK OLUYORMUŞ .EMİN EVİM KAYSERİ EMRE VE OSMAN BEYE TESEKÜRLER

  • yakup yılmaz
    yakup yılmaz 07.07.13 02:07

    120 tl ev almak istiyorum 60tl peşin verip ne zaman teslim edilir

  • neda alak
    neda alak 05.07.13 02:43

    bende bugün başvuruda bulundun rabbım bıan önce bizede nasip etsn sabırsızlıkla cvp beklıorum

  • elif gündogdu
    elif gündogdu 04.07.13 11:04

    Merhaba yeni giriyorum sitenize kayit olmak istiyorum lütfen yardimci olurmusunuz.

  • ZEKİ DEMİR
    ZEKİ DEMİR 01.07.13 08:04

    antalya alanyadan ev almak istiyorumm .. 1.700.00 tl maaş alıyorum. 450 tl kira ödüyorum. bu siteye yeni girdim açıkcası nasıl kayıt olunur bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

  • Şükrü DOĞRU
    Şükrü DOĞRU 01.07.13 03:25

    S.A sisteme gireli tam 12 ay oldu.İnşallah az kaldı evimizi alacağız.Sistemde emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

  • sinan keskin
    sinan keskin 30.06.13 10:55

    bende ev almayı düşünüyorum eminevin nasıl bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz...

  • Kürşat ÖZTÜRK
    Kürşat ÖZTÜRK 27.06.13 11:30

    S.A Sisteme yeni girdim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Dua ediniz.

  • VAHAP GENÇ
    VAHAP GENÇ 25.06.13 01:55

    Selam arkadaşlar ben Nisan 2012 de yazıldım ve Mayıs 2012 de evimi aldım anlayacağınız ilk çekilişte ev sırası bana çıktı şuan 15 aydır ödüyorum ve ev kirası derdinden ev sahibi derdinden kurtuldum darısı evi olmayanlara inşallah bilgi almak isteyenler buyrun telefonum:0535 264 22 18 Nevşehir

  • Rahmi DAĞGÖL
    Rahmi DAĞGÖL 24.06.13 01:57

    Yüce Rabbim insanoğlunun işlerini kolaylaştıran bu gibi kurumların tüm çalışanlarının AHİRETTEKİ tüm işlerini katında kolaylaştırsın...

  • tolga çelep...
    tolga çelep... 22.06.13 11:04

    selam arkadaşlar sistemde bende üyeyim....tasarruf için mükemmel bir sistem...allah herşeyin hayırlısını versin......saygılar....

  • yavuz ÇİMEN
    yavuz ÇİMEN 22.06.13 03:03

    merhaba arkadaşlar ben sisteme 2009 yılında girdim ve 1 sene sonra kendi evime oturdum Allaha çok şükür bi sıkıntı yaşamadım evimin borcu bitti ve tekrar araba için sisteme girdim sistem hakkında bilgi verebilirim bana referans bölümünden ulaşabilirsiniz.

  • sait oflaz
    sait oflaz 18.06.13 08:13

    Türkiyenin her yerinde Eminevim Ahenk gibi bir çalışma yapsanız çok güzel olurdu.

  • Yusuf BOZKURT
    Yusuf BOZKURT 15.06.13 10:54

    Merhaba Arkadaşlar Bende 2012Temmuz Ayın da 80 kişilik gruba 100.000-TL için kayıt oldum. 15.06.2013 bugun 2.kez çekişimiz var. Nasip belki bu yazımdan sonra çekilişin durumuna göre yakın zamanda dairemi alabileceğim. (Not: gruba 29.ay beklemeli girdim. 10 ay geçti. önümüzdeki 10 ay için için çekiliş yapılacak). Sayg.

  • hüseyin deniz
    hüseyin deniz 14.06.13 05:57

    ben şu an kirada dahi değilim ailemle kalıyorum ve ben bu işe girmemle birlikte hemen ev almam gerekiyor ben üye olup taksitleri ödemeye başladığımda ev sahibi olmam için şansımın yüzüme gülmesini mi bekliyicem yani bi kura ile çıkmasını beklersem ne kadar beklemem gerekecek ve beklediğim sürede ne kadar ödeyicem ev aldıktan sonra ne kadar ödiyicem

  • cem şimşek
    cem şimşek 11.06.13 11:16

    bende 1 yıl düşündüm sonunda araba için katıldım mayıs 2013 hayırlısıyla nisan 2014 teslim

  • TEKNİK MÜHENDİSLİK ARAÇ PROJE YASİN ATAMAN
    TEKNİK MÜHENDİSLİK ARAÇ PROJE YASİN ATAMAN 08.06.13 02:53

    BENİMDE ESKİDEN BİR YAKINIMEMİN OTOMOTİVDEN ARABA ALDI MEMNUN KALDIŞİMDİDE EV ALACAKMIŞBENDE BORÇ HARÇ TOPLAYIM BİR YERLERDEN EV VE ARABA ALACAMHEMEN TEKRAR ÖDERSEM AHİRETEDE HESAP KALMAZ. DÜNYADA MEKAN AHİRETTE İMAN!

  • bahtiyar karkın
    bahtiyar karkın 05.06.13 07:04

    slm ardaşlar ben bu sisteme gireli 10 ay oldu 10 gün sonra çekilişim var inşallah çıkar herkese tavsiye ederim

  • ZEKİ USTAOĞLU
    ZEKİ USTAOĞLU 22.05.13 11:45

    ARKADAŞLARBU SİSTEME GİRİN HİÇBİR ENDİŞENİZ OLMASIN.BEN 2000 TL MAAŞ ALIP1000 TL EMİNEVİME ÖDEYİP AYRICA 450 TL EV KİRASI VERİP ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR GEÇİM ZORLUĞU YAŞAMIYORUM.

  • Ramazan Köseoğlu
    Ramazan Köseoğlu 17.05.13 04:04

    Bu sistem ilgimi çekti bende girmeyi düsünüyorum ama evmi arabamı kararsızım :) en fazla 15000 pesinatım var ev alsam ağır gelebilir napacam bilmiyorum. Bankayla almam daha zor

Formu Doldurun Sizi Arayalım!

Mutluluğun ilk adımı kendi evinizde başlar...

! .