Eminevim Hakkında Müşteri Yorumları

Bu alan sadece yorum belitmek içindir. Sorularınız için lütfen anasayfa' daki bilgi formunu doldurun.
ilyas yıldız

ilyas yıldız

s.a ben 500 tl kira ödüyorum ve hiç peşinatım yok bu durumda sizin sisteminizden ev sahibi olma ihtimalim var mı? acil cevap verirseniz memnun olurum.saygılarımla.
21.02.11 09:27
Alper ÖZİNCİ

Alper ÖZİNCİ

Uzun zamandır hayalini kurduğum ev nihayet bugünkü kurada çıktı..Kimsenin aklında soru işareti kalmasın herkese tavsiye ederim iytiki böyle bir sistemle karşılaştım eşim ve ben seneye geçeceğimiz evi düşündükçe çok seviniyoruz allah herkese kendi evini nasip etsin
10.02.11 12:29
gökhan

gökhan

benim 60 bin tl param var ama alacağım ev 90 tl ben emin evime katılıp 30 tl yi alabilirmiyim
07.02.11 08:20
ERTAY EMRE

ERTAY EMRE

BAYBURTTA EV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.BU KONUDA PROJENİZ VARMI? İNTERNET SİTENİZİ DAHA AYRINTILI DURUMA GETİRİRSENİZ ÇOK GÜZEL OLACAK. 81 İLDE TEMSİLCİLİKLERİNİZİN OLMASI LAZIM...
01.02.11 08:56
kubilay turgut

kubilay turgut

mesela 18 bin liralık bir aracı direkt almam için ne kadar ödemem lazım ve gerisini nasıl aksitlere bölebilirim
30.01.11 11:37
coşkun özdemir

coşkun özdemir

merhabalar 600 lira kira ödüyorum ve 600 daha ödiyebilirim nasıl yardımcı olabilirsiniz bana istanbuldan ev almak istiyorum
24.01.11 07:50
süleyman bulut

süleyman bulut

merhaba ben birşe sormak istiyorum peeşinatı olmayanlarda bu sisteme gire bilirmi teşekkür ederim
22.01.11 06:25
YALÇIN KILIÇ

YALÇIN KILIÇ

BENİM DÜZENLİ VE NAKİT ÖDEME YAPMA ŞANSIM ÇOK ZOR BAZEN 2.000 BAZEN 5.000 BAZEN 1000 TL ÇEK OLARAK DÜZENSİZ ÖDEME İMKANIM OLUR BU ŞEKİLDE SİSTEME KATILABİLRMİYİM
22.01.11 03:02
ERDOĞAN BİR...ZONGULDAK KARAELMAS

ERDOĞAN BİR...ZONGULDAK KARAELMAS

SİZLERE GÜVENİYORUM. ÇÜNKÜ BİNLERCE KİŞİ FAİZSİZ OLARAK EV VE ARABA SAHİBİ OLDULAR. BANKALAR VE DİĞER YERLER MALUM. ATMACA KUŞU GİBİ BİZLERİ AĞINA DÜŞÜRMEK İÇİN BEKLİYORLAR. EVİ OLMAYANLAR MUTLAKA AMA MUTLAKA BURAYA DANIŞIN ÇÜNKÜ ÇOK BÜYÜK MENFAATİNİZ VAR.HEM DÜNYA İÇİN.HEM AHİRETİNİZ İÇİN. BAŞKA YERLERE ALDANMAYIN.
21.01.11 09:05
AYHAN BİROL

AYHAN BİROL

SELAMLAR SAKARYADA ŞUANDA PROJELERINIZ VARMI? SAYGILARIMIZLA...
19.01.11 01:17
mustafa uyar

mustafa uyar

sistemimizi elimden geldiğince ulaşabileceğim herkese anlatıyorum.herkes faydalansın inşallah.
18.01.11 05:11
mustafa uyar

mustafa uyar

bu sistemi ayakta tutan allah korkusu olanitikatlıinançlısamimihak yolunda yürüyen değerli emin abimiz ve ekibine can-i gönülden saygılarımı sunuyorum.biz sizin her zaman yanınızdayız.maltepeli öğretmen
18.01.11 05:22
BuraK GöktaŞ

BuraK GöktaŞ

Sitenizde Ev İlanLarnı Görmek icin Yardımcı Olablirmisiniz.
15.01.11 01:40
zehra yazıcı

zehra yazıcı

ev alabilmek için nasıl bir sisteminiz var kulaktan dolma bilgiler var.ama bazen inandırıcı gelmeyebiliyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz .mesela ben samsundan bir ev almak istiyorum ne gibi şartlar var örnegin 85 bin tllik ne yapmam lazım
13.01.11 03:22
zehra duran

zehra duran

merhaba.vade ortası sistem hakkında bilgilendirilmek istiyorum.mümkünse siteye b u konuda açıklayıcı bir başlık açarsanız seviiriz.
05.01.11 01:30
Ali Yazar

Ali Yazar

Hesaplama tablosu koyarsanız daha iyi olacak
04.01.11 02:10
YUSUF ERYILMAZ

YUSUF ERYILMAZ

hayırlı günler; Ülkemizde ev sahibi ve araba sahibi olmak isteyipte zorlanananlardanım.Aslında bizim atalarımız birliktelik anlamında hep dünyaya örnek olmamışmıdır. araştırıyorum.. hadi hayırlısı..!
04.01.11 01:00
recep ekşioğlu

recep ekşioğlu

iyi günler şimdi ben 2. el bir araç almak istiyorum mesela 10.00000 tl lik olsun bana nasıl yardımcı olabilirsiniz bilgi verirseniz sevinirim.
04.01.11 08:25
fatih erat

fatih erat

selam bende araba sahibi olmak istiyorm bana da detaylı bilgi verir misiniz.05323503775
02.01.11 10:54
COŞKUN YILMAZ 05392276980

COŞKUN YILMAZ 05392276980

MERHABALAR BENDE SISTEMINIZE GIRIS YAPIP ARAC ALMAK ISTIYORUM FAKAT BIR IKI SORU VAR BUNLARIN CEVAPLANMASINI RICA EDIYORUM PESINATLI SISTEME DAHIL OLUCAM YALNIZ TESLIMATTA 2 MEMUR KEFIL VEYA EV TAPUSU VEYA TEMINAT ISTENIYOR DIYOLAR BIRDE UCU ACIK BIR VEKALET ISTENIYORMUS BU KONU HAKKINDA BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM
01.01.11 04:39

Biz Sizi Arayalım

Captcha
! .