Eminevim Hakkında Müşteri Yorumları

Bu alan sadece yorum belitmek içindir. Sorularınız için lütfen anasayfa' daki bilgi formunu doldurun.
ömer faruk

ömer faruk

sıfır ya da ikinci el araba alımında taksitler kredi kartı ile mi gerçekleşiyor yoksa kredi kartsız taksit avantajı var mı öğrenmek istiyorum
30.03.11 11:56
M.Talha Zafer

M.Talha Zafer

Ben Kayseriden yazıyorummm... Ben şunu sormak istiyorum diyelim ki ben bu sisteme dahil oldum ve ödemelerimi yapıyorum ancak şirket iflas ettiğinde bu yapmış olduğum miktarın geri ödeme garantisi var mı? Teşekkür ediyorum... İyi günlerrr...
30.03.11 10:08
Abdullah Öztürk

Abdullah Öztürk

mukemmel bır sıstem
30.03.11 08:18
Mehmet Hasözdemir

Mehmet Hasözdemir

Telefonla arayıp tanıtım hizmeti veren ( Lila Hanım) nezaketi hitabeti güzel konuşma kabiyetiyle takdiri hak ediyor. kendisine ve çalıştığı firmanıza teşekkürler.
29.03.11 01:07
ela aydoğan

ela aydoğan

slm erzurum da subeniz yok mu
28.03.11 10:44
orhan kaya  - adana

orhan kaya - adana

benle irtibata gecin. hem temsilci. hem ev . hem araba almak istiyom
28.03.11 02:14
yavuz bilgin

yavuz bilgin

sitenizde ev fiyatları ve büyüklükler nasıldır bunların tanıtım ile ilgili birşey göremedim
27.03.11 02:48
ayşe yıldız

ayşe yıldız

meraba ben gaziantep den yazıyorum.ne kadar güvenilir acaba.sonuçta 13 000 ön ödeme yapıyoruz.25 yıldır ev sahibi olmak için uğraşıyorum.eminevimle ev sahibi olanlar yazabilirse çok sevinirim.çok teşekkürler.
27.03.11 12:09
hatice şahin.

hatice şahin.

merhaba öncelikle böyle bir sistem oluşturduğunuz için teşekkür ederz.benim sorum:çekiliş ne zaman yapılıyor grup hemen oluşuncamı.bide ben çekilişte sonlarda çıkarsam istediğim eev satılırsa ne yapabilirim.şimdiden ilginize teşekkürler...
24.03.11 04:59
emre

emre

ee diyelimki başvurduk.. evide diyelimki 2015 te teslim alacaz.. bu süre içinde yani 2015 e kadar evimiz boş mu kalacak yada onlar kiraya felan mı verecek.. bi açıklık getirsin bilen varsa ?
24.03.11 01:55
faruk

faruk

"merhaba" mukemmel bır sıstem herkes mutlaka bılgı almalı
21.03.11 04:13
Hasan Öztürk

Hasan Öztürk

merhaba..ben karaman da ikamet ediyorum sizin sistem ve uygulamalarınızı karaman da da görmek istiyoruz sizin gibi firmalara ihtiyaç var burada karamana da bi el atın lütfen....
19.03.11 09:55
ASİYE

ASİYE

ben 20 senedir ev hayali kuruyorum inşaallah burada ev sahibi olmayı ALLAH nasip eder . 600 tl ev kirası veriyorum. Ama peşinatım yok peşinatsız olmuyormu ?
18.03.11 10:23
firdevs kozkalan

firdevs kozkalan

merhaba 3+1 daireler için ne kadar peşinat gerekiyor ve aylık ödeme kaça geliyor(120ay için) şimdiden tşkler
18.03.11 08:02
adil imamoğlu

adil imamoğlu

merhaba ben burdasadan yazıyorum. internet sitenizde evlere ait fotoğraf vb göremedim. sitenize foto koyarsanız burdan daha çok bilgi alabiliriz. e-mail: [email protected] web : http:www.netturkiyem.com
17.03.11 07:08
özlem

özlem

140.000 tl lik bir ev buldum.. ödemelerim nasıl olur acaba? ve biz evlenme sürecinde bir çiftiz o yüzden eve biraz acil yerleşmemiz gerekiyor. acaba evi istediğimiz zamana almak gibi bi lüksümüz olur mu bu sistemde? bilgi verirseniz çok sevinirim
17.03.11 09:08
hasan hüseyin akdağ

hasan hüseyin akdağ

ben afyonkarahisardan yazıyorum. bu konuyu çok merak ediyorum. bilgi almak için benimle irtibata geçebilirmisiniz?ev sahibi nasıl olabilirim. ödemeler nasıl olacak veya hangi sisteme dahil olursam daha hızlı ev sahabi olabilirim. tel;0535 898 86 92
15.03.11 12:52
hasan yıldız

hasan yıldız

5500 yada 6000 tl lik bir ev almak istiyorum 400 ve 500 tl ödeme yapabilirim beni azda olsa bilgilendirirseniz sevinirim
15.03.11 10:32
Mehmet

Mehmet

Merhaba; Bu kadar yazıyı gördükten sonra ben de birşeyler yazma gereği hissettim. Çünkü böyle organizasyonlar daha fazla duyulmalı ki daha fazla insanın derdine derman olabilsin. Bundan 4 yıl önce üyeydim. Ancak 2 yıl önce evleneceğim için sistemden ayrılmak zorunda kaldım. Yatırdığım her kuruşu eksiksiz alarak hayırlı bir iş için kullanmış oldum. Paramı geri alırken hiçbir zorluk yaşamadım aksine Eminevim çalışanları bana çok yardımcı oldular. Evlendim yuvamı kurdumsonra kendimi toparlar toparlamaz yaptığım ilk iş ne oldu biliyor musunuz ? Tekrar kayıt oldum. Çünkü karşımda halden anlayan İnsanlar İnsani bir kuruluş vardı. Bir finans kurumu olsaydı bu şekilde destek olmazlardı. Aksine isterseniz 3000-5000 maaş alsanız bile 100.000-150.000 lik ev dahi alamazsınız. Çünkü sizden önce peşinat isterler sonra kredibilitenizin yüksek olmasını. Sanki bedava para veriyorlarmış gibi Oysa 100.000 TL için Toplamda 10 yılda 200.000 ödersiniz. 664083 bu benim sihirli sayım yani abonelik numaram. Herkese yaşam hakkı veren umut veren kurumların artması dileğiyle. Mehmet A.
13.03.11 02:21
Murat Çimen

Murat Çimen

80.000 tl değerinde bir eve almak istiyorum. Ne kadar Taksit Ödemem Gerekir
12.03.11 01:07

Biz Sizi Arayalım

Captcha
! .