Eminevim Hakkında Müşteri Yorumları

Bu alan sadece yorum belitmek içindir. Sorularınız için lütfen anasayfa' daki bilgi formunu doldurun.
Mehmet

Mehmet

merhaba arkadaşlar bende bu sistemin içindeyim.Keşke bu sisteme daha önce dahil olsaydım.Şüpheniz olmasın çünkü sistemin temelinde Allah Rızası için yardımlaşma var. Bankaya ve faize girmeden ev ve araba alabilirsiniz.başta benimde şüphelerim var dı ancak sistemin içine girince gerçek olduğunu görünce güvenim çok daha arttı.İnanın ben bu sisteme girince para biriktirebildiğimi gördüm.Tüm arkadaşlar az çok demeden bu sistemin içine girsin. özellikle memur kesimine daha çok hitap ediyor sanırım bende bir öğretmen olarak nasıl birikim yapıldığını öğrendim Selamlar.Allah Yar ve Yardımcımız olsun inşaallah. "
06.10.11 05:26
ERCAN KARADİKME

ERCAN KARADİKME

EMİNEVİM İLE TANIŞMADAN ÖNCE BANA HAYAL KUR DENSE İDİ HAYALLERİMİN İÇİNDE MISIR PİRAMİTLERİNİ GÖRMEK VARDIOKYANUSLARA AÇILMAK VARDI AMA EV HAYALİM YOKTU.AMA 4 AY ÖNCE EMİNEVİM SAYESİNDE EVİMİ ALDIM. SAYGILAR...
06.10.11 05:12
can ertuna

can ertuna

iyi günler 15.000 tl lik araç alıcam...ama şartlar ödeme şekilleri bunları ayrıntılı konuşabileceğim birisi varsa benimle lütfen irtibata geçsin..ekonomik durumları ayrıntıları konusabılırsem sevınırım
02.10.11 05:57
MUSTAFA GÖNÇ

MUSTAFA GÖNÇ

ARKADAŞLAR BENDE NİĞDEDEN 70000 LİRALIK BİR EV ALMAK İSTİYORUM.ARAŞTIRDIM AMA YİNEDE DÜŞÜNÜYORUM HİÇ BURADAN EV ALIPDA BORCUNU BİTİREN VAR MI? HEM SİSTEME DAHİL OLUP ALMAK İSTEĞİNİZ EV SATILIRSA MESALA 1 YIL SONRA O ZAMAN NE OLUYOR BİDE EVE OTURDUKDAN SONRA ÖDEMELER MAKSİMUM NE OLUYOR SABİTLENİYORMU ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER
02.10.11 11:15
fatih kaldı

fatih kaldı

peşinatsız araç veriyormusunuz alıcagım araba 6.000 tl uno veya tipo tarzı araç birde araçlar güvenlimi
27.09.11 04:32
MESTAN

MESTAN

Ben daha önce inceledim ödeme tablosu vardı şimdi yok örneğin 40000 tl lik ev için 120 aylık sistemde 1. ay çıkaarsa ödeme planı ne olur bilgilendirirseniz sevinirim
27.09.11 04:36
arif civek

arif civek

ben sisteme girdim şubat ayında teslimatım var bir çok kişi ödediğin paranın üzerine su iç veya gününde teslim etmezler gibi şeyler söylüyorlar inşallah onlar yanılırlar emin oto beni utandırmaz.o gün geldiğinde tekrar yazarım duvara
23.09.11 11:53
cihan ipekçi

cihan ipekçi

sayın emin otomotiv yönetimindeki arkadaşlar sizde küçük bi ricam olacak organizasyon ücreti hesaplama programını sitenize koyar mısınız?
21.09.11 05:27
suat arpaç

suat arpaç

benim yazılarım ne zaman yayına girecek merakla bekliyorum...
21.09.11 02:03
sevcan

sevcan

bu kuruluş hakkında hiç bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim . ev almayı çok istiyorum
21.09.11 12:17
suat arpaç

suat arpaç

bende ev almak istiyorummmmm
18.09.11 12:24
ahmet kaygısız

ahmet kaygısız

40 000 tl lık ev nasıl acaba bir resim filan yok mu sitede
13.09.11 09:36
murat ulu

murat ulu

katılım bedeli sabitmi yoksa alınan evin değerine göre değişiyor
09.09.11 03:36
t.özdemir

t.özdemir

90.000tl lik bir eve için ne kadar katılım payı vermek gerekir?.2-......30.000 veya 40.000 tl peşin ödeme yaparsam ne gibi avantajları var? teşekkürler.
08.09.11 12:32
Sedat Yurt

Sedat Yurt

80.000 liralık ev almak istiyorum ne kadar taksitler çıkar Ne kadar Ayda Teslim Edilir ?
07.09.11 04:07
muhammet

muhammet

ben daha sisteme girmedim ama ramazanda beni aradılar iftarımız var sizi de davet etmek istiyoruz dediler.bende çok sevindim ama maalesef tayin olmam nedeniyle katılamadım.en kısa sürede katılmak istiyorum..
07.09.11 04:12
murat alim

murat alim

bende ev almak istiyorum. Bu sistem kiracı biri olarak bana uygun mudur acaba*
07.09.11 03:53
faruk

faruk

ben yurt disindayim ve giresundan ev almak istiyorum alabilirmiyim acaba?
07.09.11 12:00
yenal yavuz

yenal yavuz

ben 300000 bin liralık ev almak istiyorum ne kadar ödemem lazım bilgilendirirseniz sevinirim 05327799971
01.09.11 12:37
MELAHAT DADAŞ

MELAHAT DADAŞ

BEN İLKKEZ DUYDUM BU SİSTEMİ AMA GÜVENİLİR OLDUĞUNA İNANIYORUM BENDE ARABA ALMAK İSTİYORUM BANA BİLGİ VERİSENİZ SEVİNİRİM KOŞULLARI NELERDİR HÇ BİR BİLGİM YOK
01.09.11 03:56

Biz Sizi Arayalım

Captcha
! .