Eminevim Hakkında Müşteri Yorumları

Bu alan sadece yorum belitmek içindir. Sorularınız için lütfen anasayfa' daki bilgi formunu doldurun.
murat ulu

murat ulu

katılım bedeli sabitmi yoksa alınan evin değerine göre değişiyor
09.09.11 03:36
t.özdemir

t.özdemir

90.000tl lik bir eve için ne kadar katılım payı vermek gerekir?.2-......30.000 veya 40.000 tl peşin ödeme yaparsam ne gibi avantajları var? teşekkürler.
08.09.11 12:32
Sedat Yurt

Sedat Yurt

80.000 liralık ev almak istiyorum ne kadar taksitler çıkar Ne kadar Ayda Teslim Edilir ?
07.09.11 04:07
muhammet

muhammet

ben daha sisteme girmedim ama ramazanda beni aradılar iftarımız var sizi de davet etmek istiyoruz dediler.bende çok sevindim ama maalesef tayin olmam nedeniyle katılamadım.en kısa sürede katılmak istiyorum..
07.09.11 04:12
murat alim

murat alim

bende ev almak istiyorum. Bu sistem kiracı biri olarak bana uygun mudur acaba*
07.09.11 03:53
faruk

faruk

ben yurt disindayim ve giresundan ev almak istiyorum alabilirmiyim acaba?
07.09.11 12:00
yenal yavuz

yenal yavuz

ben 300000 bin liralık ev almak istiyorum ne kadar ödemem lazım bilgilendirirseniz sevinirim 05327799971
01.09.11 12:37
MELAHAT DADAŞ

MELAHAT DADAŞ

BEN İLKKEZ DUYDUM BU SİSTEMİ AMA GÜVENİLİR OLDUĞUNA İNANIYORUM BENDE ARABA ALMAK İSTİYORUM BANA BİLGİ VERİSENİZ SEVİNİRİM KOŞULLARI NELERDİR HÇ BİR BİLGİM YOK
01.09.11 03:56
ALİ AKINCI-BÜLENT ÖZTAŞ   AL-BİL Ş.Tİ ÇİĞLİ.

ALİ AKINCI-BÜLENT ÖZTAŞ AL-BİL Ş.Tİ ÇİĞLİ.

ali akıncı AL-BİL ÇİĞLİ. EMİNEVİM VE OTOMOTİV AİLESİNİN 30 AĞUSTOS VE MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE TEBRİK EDERİZ. ORTAĞIM BÜLENT ÖZTAŞ VE ALİ AKINCI. DAHA NİCE HAYIRLI BAYRAMLARA VE KAZANÇLARA ALLAH!DAN DİLERİZ.
29.08.11 05:03
güven güleç

güven güleç

Önce Allahın izni sonra Eminevim şirketi aracılığı ile istanbulun en büyük ilçelerinden arnvutköyde bir arsa aldım.emeği geçen herkesden allah razı olsun.ödediğim arasayı bitirdiğimde veyahut bitmeden tekrar girmeyi düşünüyorum.
27.08.11 01:23
güven güleç

güven güleç

Önce Allahın izni sonra Eminevim şirketi aracılığı ile istanbulun en büyük ilçelerinden arnvutköyde bir arsa aldım.emeği geçen herkesden allah razı olsun.ödediğim arasayı bitirdiğimde veyahut bitmeden tekrar girmeyi düşünüyorum.
27.08.11 01:21
COŞKUN BİÇER

COŞKUN BİÇER

BURSADAN 30 000 TL PEŞİNAT İLE 800 TL TAKSİT İLE BURSADA N BİR EV ALABİLİR MİYİM ACABA. NUMARAM 530 500 4513
23.08.11 08:54
HÜSEYİN KÜLKÖYLÜOĞLU

HÜSEYİN KÜLKÖYLÜOĞLU

EMİNEVİM SAYESİNDE EVİMİZİ TESLİM ALDIK. SİSTEME DÖRT YIL KADAR ÖNCE DAHİL OLMUŞTUM. HİÇBİR OLUMSUZLUK YAŞAMADIM. HERKESE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ÖNEREBİLECEĞİM YARDIMLAŞMANIN ÖN PLANDA OLDUĞU GÜZEL BİR SİSTEMDİR.TEŞEKKÜRLER EMİNEVİM...
18.08.11 03:28
Ahmet Saçu

Ahmet Saçu

merhaba arkadaşlar bende bu sistemin içindeyim.Keşke bu sisteme daha önce dahil olsaydım.Şüpheniz olmasın çünkü sistemin temelinde Allah Rızası için yardımlaşma var. Bankaya ve faize girmeden ev ve araba alabilirsiniz.başta benimde şüphelerim var ancak sistemin içine girince hayallerimin gerçek olduğunu görünce güvenim çok daha arttı.İnanın ben bu sisteme girince para biriktirebildiğimi gördüm.Tüm arkadaşlar az çok demeden bu sistemin içine girsin.çünkü daha sonra benim gibi keşke daha önce bu sistemin içine girseydim demesinler Selamlar.Allah Yar ve Yardımcımız olsun inşaallah.
17.08.11 06:42
mustafa arık

mustafa arık

selamaleyküm ben evime alıp gireli altı ay oldu allah razı olsun eminevim şirketinden özellikle izmir şubesi emel hanım ahmetbey mustafa bey alibey den hepsinden bunları cok rahatsız ettim zamanında bana biri bişey derdi hemen şüpheye kapılırdım zırt telefon arardım sağolsunlar bunlarda sen ne arayıp duruyon demezler beni yine anlatırlar kendi babam dahi beni oğlum bırak girme kandırırlar dedi ama vazgecmedim ve kazanan ben oldun evime aldım inşallah rabbim borcumu da ödemeye nasip eder.gecen cuma iftar yemeği verdiler allah razı olsun orada anlatmak isterdim ama şu şu topluluk icinde mikrofonla konuşmak bende aşırı heyecan yaptığı icin bu şekilde anlatamadım.mesela bir bankadan kredi ile ev alsan seni hatırlayıp iftar yemeği verirlermi daha senden yemeye kalkarlar neyse eminşirketler grubu emin bir şirket allah razı olsun hepsinden
14.08.11 05:51
servet gezer

servet gezer

beğendiğim ev sıra bana gelene kadar satılırsa ben evi şimdi beğendim 5 yıl sonra alacağım o nasıl olacak yani adam evi satar daha inşaat bitmeden satılıyor evler
07.08.11 05:02
davut oz

davut oz

suana kadar hic bir sey duymadik olumsuz lar insallah bundan sonra olmaz. sevgilrimle davut
05.08.11 11:04
erdal gerin

erdal gerin

nasıl ödeme tablolarını görebiliriz
25.07.11 11:34
EYMEN GÜNAY

EYMEN GÜNAY

BENDE BAYBURTTAN EV ALMAK İSTİYORUM FAİZSİZ OLMANIZ BENİM HOŞUMA GİTTİNUMARAM 0505 6464169 BU YAZILARI OKUYAN BIRI VARSA HABERLESELIM BAYBURTTAN NASIL EV ALABILIRIZ ?? SİZİN ŞİRKETLE!!
24.07.11 03:21
selda

selda

superr
24.07.11 12:11

Biz Sizi Arayalım

Captcha
! .