Eminevim Hakkında Müşteri Yorumları

Bu alan sadece yorum belitmek içindir. Sorularınız için lütfen anasayfa' daki bilgi formunu doldurun.
recep

recep

40000 tl peşin verip 80000 tl lik ev alsam takside bağlayıp evi hemen tesliim edermisiniz
13.04.13 10:42
aleyna şahin

aleyna şahin

Organizasyon bedeli ne kadar.?
06.04.13 01:56
MTM MOSTAR ARAÇ PROJE MÜHENDİSLİK  AHMET TAŞKIN ATAMN

MTM MOSTAR ARAÇ PROJE MÜHENDİSLİK AHMET TAŞKIN ATAMN

bende arabamı emin otomotivden aldım son bir taksidim kaldı birde ev almayı düşünüyorum.. 0384 212 44 22
05.04.13 12:11
özlem bendeş

özlem bendeş

eminevime arkadaşım girdi ismi çıktı evini alıp oturacak yakında banada tavsiye etti inşallah bende girmeyi düşünüyorum bankadan daha avantajlı faiz yok bende tavsiye ederiminşallah banada çıkar allaha herkesin yardımcısı olsun.
02.04.13 10:22
fatma doğan

fatma doğan

s.a ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim bnde ailem için bu projeye girmek istiyorum ama güvenemiyorum çünkü o kadar insan var ki güvenimizi yitirmemize neden oldu.şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum ben kendimi bildim bileli kiradayız artık benim annemde rahat etsin babam da rahat etsin istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz
02.04.13 05:53
Şeniz pak

Şeniz pak

Bende üye olmak istiyorum ama ne kadar süre sonra sıra bana gelebilir. Cevaplarsanız sevinirim. :))
02.04.13 01:03
dilek duzer

dilek duzer

arkadaşlar herseyin hayırlısı olsun
27.03.13 12:23
atilla çoban

atilla çoban

ben gidip şubede görüştüm organisazyon bedeli yaklaşık 4.500 lira bu peşinatı bulduktan sonra direk gidip ev almak için girecem bu işe çok güzel allah razı olsun bu sistemi yapandan
27.03.13 12:20
emirayse ucer

emirayse ucer

ben yeni girdim ama olumsuz hiç bir sey duymadım toplantısını katıldım ve memnun kaldım allah utandırmasın inşallah en kısa zamanda çıkar
22.03.13 04:45
Emrah karanfil

Emrah karanfil

Slm arkadaslar parami tutamiyorum diyorsan iyi bir tercih oldunu guvenle soylemek istiyorum bende araca yazildim 30 bin tl lik agustosta arababi zi kismetse alacaz neden emin evim k maras subesi faiz yok haram yok para biriktir almak bu zamanda cok zor sagolsun murat bey iyi birsekilde aciklayarak benim kayit olmama vesile oldu icin tsk etmekten baska ne yapabilirim ki marasli hemserilerim kaydolmak isteyen trapzon bulvarinda ofis leri bulunmaktadir
21.03.13 03:55
ismet ÜNLÜ

ismet ÜNLÜ

bende katılmak istiyorum ama ben ev değil ticari araç almak istiyorum bu konuda yardım alabilirmiyim
19.03.13 05:04
SEDAT KURT

SEDAT KURT

selamünaleyküm HAZİRAN 2012 AYINDA 20.000 TL VADE ORTASINA GİRDİM. 18 MART 2013 TARİHİNDE PARAMI TESLİM ALDIM. İSTEDİĞİM OTOMOBİLE FAİZE BULAŞMADAN SAHİP OLDUM. İSTANBUL ŞUBESİNDEN İBRAHİM BEYE ANKARA SIHHİYE ŞUBESİNDEN AYŞE HANIMA VE TÜM EMİNEVİM ÇALIŞANLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH RAZI OLSUN. EYLÜL 2013 DE BORCUM BİTİYOR. İNŞALLAH AYNI SİSTEMLE EV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
18.03.13 11:00
BEKİR AĞIR

BEKİR AĞIR

Selamün aleyküm arkadaşlar ben 2011 haziranda karar verip bu sisteme katıldım ilk kurra çekildi bize çıkmadı 2012 haziran kurrasıçekildi kasım 2012 bize çıktı hemen aradılar hayırlı olsun dediler bizi bi telaş aldı o tarihten itibaren nasıl olacak ne yapacagız ALLAH yardım etti bi ev bulduk 2012 eylülünde evi bulduk pazarlıgı bitti biz parayı almadan 2 ay önce kiraya verdik kasım 2012 geldiginde hiç bi sorun yaşamadan paramızı aldık borcumuzun kalanını ödedik mal sahibine bu arada mal sahibi sistemi sordu anlattım inanmadı ona o zaman kendisine teklifte bulundum bu evin kalan parasını eminevime ödeyecegim taksitlerle bana ver dedim kabul etmedi o zam bana o kadar para ver taksitle ödeyeyim dedim onuda kabul etmedi.bende eminevim veriyor dedim neyse lafı uzatmayım ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM Bu sistemi kuranlardan çalışanlardan vesile olanlardan
15.03.13 11:02
nermin çeviren

nermin çeviren

bizde ev almak için girdik.hayırlısı olur inşallah...soru soran arkdaşlar için biraz bilgi vereyim..almak istediğiniz paranın % 5 i kadar bir organizasyon ücreti ödiyorsunuz..çekişilerde eğer isminiz çıkmazsa en geç vadenin yarısında paranızı alıyorsunuz.örn 100 ay vadeli ise 49. ay da alıyorsunuz..bir başka seçenekte şu..diyelimki 100.000 tl için girdiniz.ama alcaganız ev 110.000 tl olmuş..emin evim vadeyi hemen uzatıyor size 110.000 tl teslim ediyor..yada alacağanız ev ucuzlamış olabilir.ozamanda grubunuz değişiyor.vadeniz düşüyor..aldığınız parayla evarsadükkan gibi herhangi bir gayrımenkul alabilirsiniz..güleryüzlü ve sizi gerçekten düşünen bi ekip var..biz pişmanlık yaşamadık şuana kadar.
11.03.13 11:09
cengiz aktaş

cengiz aktaş

oturdugumuz ilçeden ev bulsak olmazmı
06.03.13 03:06
tuncer gürocak

tuncer gürocak

ben bir ev beğendim evliyim ve almak istiyorum sizi önerdiler... 160000tl olan bu evi sizin aracılığınızla alsam aylık ödemeler nekdar olur...
04.03.13 10:32
sagopa kajmer

sagopa kajmer

ben de inşallah seneye giriş yapacağım. Allahım inşallah bana da nasip eder. Şimdi giriş yapacaktım ama daha düğün var. Allahım sen yardım et. Herkese huzurlu ve sağlık bir ömür dilerim.
01.03.13 08:02
zerin oya hasret

zerin oya hasret

bizde emin evimli olmak istiyoruz mersinden...
28.02.13 06:04
zerin oya hasret

zerin oya hasret

bizde ev almayi düsünüyoruz ama mersinden orada emin evim varmi acaba???Selamlar
28.02.13 06:03
Sevilay KARABULUT

Sevilay KARABULUT

Ben yeni haberdar oldum katılmak istiyorum bankalar hep peşinat istiyor peşinatım olmadığı için alamıyordum eğer ödemeler uygun olursa Allahın izniyle ev sahibi olmak istiyoruM çok heycanlandım duyunca...
22.02.13 03:40

Biz Sizi Arayalım

Captcha
! .