Eminevim Hakkında Müşteri Yorumları

Bu alan sadece yorum belitmek içindir. Sorularınız için lütfen anasayfa' daki bilgi formunu doldurun.
MUHAMMET

MUHAMMET

bende bu sistemden ev almayı düşünüyorum fakat hep içimde bir tereddüt bir korku ile yaklaşıyorum.Bunda da en büyük etki çevreden söylenenler işte şirkettir batarsa ne olur gibi sözler ama ben bir kere banka kredisi çektim bereket ve huzur bırakmıyor. ev alanlar yada alacaklar buradaki birçok kişi bu durumda belki de bildikleriniz neticesinde aydınlatırsanız sevinirim
14.07.13 07:36
uğur kocaer

uğur kocaer

arkadaşlar bu otomobil için çekiliş sistemi nasıl oluyor her ay çekiliş yapıp o ay çıkanamı veriyorlar yoksa tek sefer çekiliş yapılıp herkesin sırası direk mi belli oluyo
13.07.13 11:59
EBUBEKİR  KARA

EBUBEKİR KARA

MRB İNSANIN HAYALLERİ VARDIR DÜŞLEYİPDE BİR TÜRLÜ GERCEKLEŞMEYEN İNANIN BİR ZAMAN GELİPDE EV SAHİBİ OLACAĞIM AKLIMDAN BİLE GECMEZDİ AMA EMİN EVİMDEN ALLAH RAZI OLSUN DÜŞLER GERCEK OLUYORMUŞ .EMİN EVİM KAYSERİ EMRE VE OSMAN BEYE TESEKÜRLER
12.07.13 03:28
yakup yılmaz

yakup yılmaz

120 tl ev almak istiyorum 60tl peşin verip ne zaman teslim edilir
07.07.13 02:07
neda alak

neda alak

bende bugün başvuruda bulundun rabbım bıan önce bizede nasip etsn sabırsızlıkla cvp beklıorum
05.07.13 02:43
elif gündogdu

elif gündogdu

Merhaba yeni giriyorum sitenize kayit olmak istiyorum lütfen yardimci olurmusunuz.
04.07.13 11:04
ZEKİ DEMİR

ZEKİ DEMİR

antalya alanyadan ev almak istiyorumm .. 1.700.00 tl maaş alıyorum. 450 tl kira ödüyorum. bu siteye yeni girdim açıkcası nasıl kayıt olunur bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
01.07.13 08:04
Şükrü DOĞRU

Şükrü DOĞRU

S.A sisteme gireli tam 12 ay oldu.İnşallah az kaldı evimizi alacağız.Sistemde emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
01.07.13 03:25
sinan keskin

sinan keskin

bende ev almayı düşünüyorum eminevin nasıl bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz...
30.06.13 10:55
Kürşat ÖZTÜRK

Kürşat ÖZTÜRK

S.A Sisteme yeni girdim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Dua ediniz.
27.06.13 11:30
VAHAP GENÇ

VAHAP GENÇ

Selam arkadaşlar ben Nisan 2012 de yazıldım ve Mayıs 2012 de evimi aldım anlayacağınız ilk çekilişte ev sırası bana çıktı şuan 15 aydır ödüyorum ve ev kirası derdinden ev sahibi derdinden kurtuldum darısı evi olmayanlara inşallah bilgi almak isteyenler buyrun telefonum:0535 264 22 18 Nevşehir
25.06.13 01:55
Rahmi DAĞGÖL

Rahmi DAĞGÖL

Yüce Rabbim insanoğlunun işlerini kolaylaştıran bu gibi kurumların tüm çalışanlarının AHİRETTEKİ tüm işlerini katında kolaylaştırsın...
24.06.13 01:57
tolga çelep...

tolga çelep...

selam arkadaşlar sistemde bende üyeyim....tasarruf için mükemmel bir sistem...allah herşeyin hayırlısını versin......saygılar....
22.06.13 11:04
yavuz ÇİMEN

yavuz ÇİMEN

merhaba arkadaşlar ben sisteme 2009 yılında girdim ve 1 sene sonra kendi evime oturdum Allaha çok şükür bi sıkıntı yaşamadım evimin borcu bitti ve tekrar araba için sisteme girdim sistem hakkında bilgi verebilirim bana referans bölümünden ulaşabilirsiniz.
22.06.13 03:03
sait oflaz

sait oflaz

Türkiyenin her yerinde Eminevim Ahenk gibi bir çalışma yapsanız çok güzel olurdu.
18.06.13 08:13
Yusuf BOZKURT

Yusuf BOZKURT

Merhaba Arkadaşlar Bende 2012Temmuz Ayın da 80 kişilik gruba 100.000-TL için kayıt oldum. 15.06.2013 bugun 2.kez çekişimiz var. Nasip belki bu yazımdan sonra çekilişin durumuna göre yakın zamanda dairemi alabileceğim. (Not: gruba 29.ay beklemeli girdim. 10 ay geçti. önümüzdeki 10 ay için için çekiliş yapılacak). Sayg.
15.06.13 10:54
hüseyin deniz

hüseyin deniz

ben şu an kirada dahi değilim ailemle kalıyorum ve ben bu işe girmemle birlikte hemen ev almam gerekiyor ben üye olup taksitleri ödemeye başladığımda ev sahibi olmam için şansımın yüzüme gülmesini mi bekliyicem yani bi kura ile çıkmasını beklersem ne kadar beklemem gerekecek ve beklediğim sürede ne kadar ödeyicem ev aldıktan sonra ne kadar ödiyicem
14.06.13 05:57
cem şimşek

cem şimşek

bende 1 yıl düşündüm sonunda araba için katıldım mayıs 2013 hayırlısıyla nisan 2014 teslim
11.06.13 11:16
TEKNİK MÜHENDİSLİK ARAÇ PROJE YASİN ATAMAN

TEKNİK MÜHENDİSLİK ARAÇ PROJE YASİN ATAMAN

BENİMDE ESKİDEN BİR YAKINIMEMİN OTOMOTİVDEN ARABA ALDI MEMNUN KALDIŞİMDİDE EV ALACAKMIŞBENDE BORÇ HARÇ TOPLAYIM BİR YERLERDEN EV VE ARABA ALACAMHEMEN TEKRAR ÖDERSEM AHİRETEDE HESAP KALMAZ. DÜNYADA MEKAN AHİRETTE İMAN!
08.06.13 02:53
bahtiyar karkın

bahtiyar karkın

slm ardaşlar ben bu sisteme gireli 10 ay oldu 10 gün sonra çekilişim var inşallah çıkar herkese tavsiye ederim
05.06.13 07:04

Biz Sizi Arayalım

Captcha
! .