Eminevim Hakkında Müşteri Yorumları

Bu alan sadece yorum belitmek içindir. Sorularınız için lütfen anasayfa' daki bilgi formunu doldurun.
özcan izgi

özcan izgi

Bende bugün kararımı verip sisteme giriş yapacamİnşallah hayırlı olur...
30.04.13 01:47
kadir tuncel

kadir tuncel

yeni memurum para biriktirme acisindan skinti cekiyorum hem para biriktirmis olurum hemde ilerde iyi bir yatirim olur diye bu yolu denemeyi dusunuyorum hemde faizsiz olmasi cok guzel bana tavsiyeniz nedir
29.04.13 04:14
mert erzin

mert erzin

bende ev almak istiyorum 90binlik civarda ama nasıl yardımcı olurmusunuz.
20.04.13 10:10
ERCAN KARADİKME

ERCAN KARADİKME

BU SİSTEMDEN EV ALMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ...DEĞİL TÜRKİYEDE ;DÜNYADA EV ALMANIN EN KOLAY YOLU EMİNEVİMDEN GEÇİYOR!!!BEŞ-BEŞ-BEŞ-SEKİZ-YEDİ-İKİ-İKİ-BİR-İKİ-SEKİZ.SAYGILAR...
16.04.13 11:59
temel çakır

temel çakır

bende girdim
15.04.13 12:03
temel çakır

temel çakır

mükemmel
15.04.13 12:40
mehmet emin başak

mehmet emin başak

Alınacak olan evin parasal değeri nasıl belirleniyor?
14.04.13 06:56
mehmet emin başak

mehmet emin başak

Alınacak olan evin parasal değeri nasıl belirleniyor?
14.04.13 06:53
recep

recep

40000 tl peşin verip 80000 tl lik ev alsam takside bağlayıp evi hemen tesliim edermisiniz
13.04.13 10:42
aleyna şahin

aleyna şahin

Organizasyon bedeli ne kadar.?
06.04.13 01:56
MTM MOSTAR ARAÇ PROJE MÜHENDİSLİK  AHMET TAŞKIN ATAMN

MTM MOSTAR ARAÇ PROJE MÜHENDİSLİK AHMET TAŞKIN ATAMN

bende arabamı emin otomotivden aldım son bir taksidim kaldı birde ev almayı düşünüyorum.. 0384 212 44 22
05.04.13 12:11
özlem bendeş

özlem bendeş

eminevime arkadaşım girdi ismi çıktı evini alıp oturacak yakında banada tavsiye etti inşallah bende girmeyi düşünüyorum bankadan daha avantajlı faiz yok bende tavsiye ederiminşallah banada çıkar allaha herkesin yardımcısı olsun.
02.04.13 10:22
fatma doğan

fatma doğan

s.a ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim bnde ailem için bu projeye girmek istiyorum ama güvenemiyorum çünkü o kadar insan var ki güvenimizi yitirmemize neden oldu.şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum ben kendimi bildim bileli kiradayız artık benim annemde rahat etsin babam da rahat etsin istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz
02.04.13 05:53
Şeniz pak

Şeniz pak

Bende üye olmak istiyorum ama ne kadar süre sonra sıra bana gelebilir. Cevaplarsanız sevinirim. :))
02.04.13 01:03
dilek duzer

dilek duzer

arkadaşlar herseyin hayırlısı olsun
27.03.13 12:23
atilla çoban

atilla çoban

ben gidip şubede görüştüm organisazyon bedeli yaklaşık 4.500 lira bu peşinatı bulduktan sonra direk gidip ev almak için girecem bu işe çok güzel allah razı olsun bu sistemi yapandan
27.03.13 12:20
emirayse ucer

emirayse ucer

ben yeni girdim ama olumsuz hiç bir sey duymadım toplantısını katıldım ve memnun kaldım allah utandırmasın inşallah en kısa zamanda çıkar
22.03.13 04:45
Emrah karanfil

Emrah karanfil

Slm arkadaslar parami tutamiyorum diyorsan iyi bir tercih oldunu guvenle soylemek istiyorum bende araca yazildim 30 bin tl lik agustosta arababi zi kismetse alacaz neden emin evim k maras subesi faiz yok haram yok para biriktir almak bu zamanda cok zor sagolsun murat bey iyi birsekilde aciklayarak benim kayit olmama vesile oldu icin tsk etmekten baska ne yapabilirim ki marasli hemserilerim kaydolmak isteyen trapzon bulvarinda ofis leri bulunmaktadir
21.03.13 03:55
ismet ÜNLÜ

ismet ÜNLÜ

bende katılmak istiyorum ama ben ev değil ticari araç almak istiyorum bu konuda yardım alabilirmiyim
19.03.13 05:04
SEDAT KURT

SEDAT KURT

selamünaleyküm HAZİRAN 2012 AYINDA 20.000 TL VADE ORTASINA GİRDİM. 18 MART 2013 TARİHİNDE PARAMI TESLİM ALDIM. İSTEDİĞİM OTOMOBİLE FAİZE BULAŞMADAN SAHİP OLDUM. İSTANBUL ŞUBESİNDEN İBRAHİM BEYE ANKARA SIHHİYE ŞUBESİNDEN AYŞE HANIMA VE TÜM EMİNEVİM ÇALIŞANLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH RAZI OLSUN. EYLÜL 2013 DE BORCUM BİTİYOR. İNŞALLAH AYNI SİSTEMLE EV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
18.03.13 11:00

Biz Sizi Arayalım

Captcha
! .