Eminevim Hakkında Müşteri Yorumları

Bu alan sadece yorum belitmek içindir. Sorularınız için lütfen anasayfa' daki bilgi formunu doldurun.
ZEKİ DEMİR

ZEKİ DEMİR

antalya alanyadan ev almak istiyorumm .. 1.700.00 tl maaş alıyorum. 450 tl kira ödüyorum. bu siteye yeni girdim açıkcası nasıl kayıt olunur bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
01.07.13 08:04
Şükrü DOĞRU

Şükrü DOĞRU

S.A sisteme gireli tam 12 ay oldu.İnşallah az kaldı evimizi alacağız.Sistemde emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
01.07.13 03:25
sinan keskin

sinan keskin

bende ev almayı düşünüyorum eminevin nasıl bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz...
30.06.13 10:55
Kürşat ÖZTÜRK

Kürşat ÖZTÜRK

S.A Sisteme yeni girdim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Dua ediniz.
27.06.13 11:30
VAHAP GENÇ

VAHAP GENÇ

Selam arkadaşlar ben Nisan 2012 de yazıldım ve Mayıs 2012 de evimi aldım anlayacağınız ilk çekilişte ev sırası bana çıktı şuan 15 aydır ödüyorum ve ev kirası derdinden ev sahibi derdinden kurtuldum darısı evi olmayanlara inşallah bilgi almak isteyenler buyrun telefonum:0535 264 22 18 Nevşehir
25.06.13 01:55
Rahmi DAĞGÖL

Rahmi DAĞGÖL

Yüce Rabbim insanoğlunun işlerini kolaylaştıran bu gibi kurumların tüm çalışanlarının AHİRETTEKİ tüm işlerini katında kolaylaştırsın...
24.06.13 01:57
tolga çelep...

tolga çelep...

selam arkadaşlar sistemde bende üyeyim....tasarruf için mükemmel bir sistem...allah herşeyin hayırlısını versin......saygılar....
22.06.13 11:04
yavuz ÇİMEN

yavuz ÇİMEN

merhaba arkadaşlar ben sisteme 2009 yılında girdim ve 1 sene sonra kendi evime oturdum Allaha çok şükür bi sıkıntı yaşamadım evimin borcu bitti ve tekrar araba için sisteme girdim sistem hakkında bilgi verebilirim bana referans bölümünden ulaşabilirsiniz.
22.06.13 03:03
sait oflaz

sait oflaz

Türkiyenin her yerinde Eminevim Ahenk gibi bir çalışma yapsanız çok güzel olurdu.
18.06.13 08:13
Yusuf BOZKURT

Yusuf BOZKURT

Merhaba Arkadaşlar Bende 2012Temmuz Ayın da 80 kişilik gruba 100.000-TL için kayıt oldum. 15.06.2013 bugun 2.kez çekişimiz var. Nasip belki bu yazımdan sonra çekilişin durumuna göre yakın zamanda dairemi alabileceğim. (Not: gruba 29.ay beklemeli girdim. 10 ay geçti. önümüzdeki 10 ay için için çekiliş yapılacak). Sayg.
15.06.13 10:54
hüseyin deniz

hüseyin deniz

ben şu an kirada dahi değilim ailemle kalıyorum ve ben bu işe girmemle birlikte hemen ev almam gerekiyor ben üye olup taksitleri ödemeye başladığımda ev sahibi olmam için şansımın yüzüme gülmesini mi bekliyicem yani bi kura ile çıkmasını beklersem ne kadar beklemem gerekecek ve beklediğim sürede ne kadar ödeyicem ev aldıktan sonra ne kadar ödiyicem
14.06.13 05:57
cem şimşek

cem şimşek

bende 1 yıl düşündüm sonunda araba için katıldım mayıs 2013 hayırlısıyla nisan 2014 teslim
11.06.13 11:16
TEKNİK MÜHENDİSLİK ARAÇ PROJE YASİN ATAMAN

TEKNİK MÜHENDİSLİK ARAÇ PROJE YASİN ATAMAN

BENİMDE ESKİDEN BİR YAKINIMEMİN OTOMOTİVDEN ARABA ALDI MEMNUN KALDIŞİMDİDE EV ALACAKMIŞBENDE BORÇ HARÇ TOPLAYIM BİR YERLERDEN EV VE ARABA ALACAMHEMEN TEKRAR ÖDERSEM AHİRETEDE HESAP KALMAZ. DÜNYADA MEKAN AHİRETTE İMAN!
08.06.13 02:53
bahtiyar karkın

bahtiyar karkın

slm ardaşlar ben bu sisteme gireli 10 ay oldu 10 gün sonra çekilişim var inşallah çıkar herkese tavsiye ederim
05.06.13 07:04
ZEKİ USTAOĞLU

ZEKİ USTAOĞLU

ARKADAŞLARBU SİSTEME GİRİN HİÇBİR ENDİŞENİZ OLMASIN.BEN 2000 TL MAAŞ ALIP1000 TL EMİNEVİME ÖDEYİP AYRICA 450 TL EV KİRASI VERİP ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR GEÇİM ZORLUĞU YAŞAMIYORUM.
22.05.13 11:45
Ramazan Köseoğlu

Ramazan Köseoğlu

Bu sistem ilgimi çekti bende girmeyi düsünüyorum ama evmi arabamı kararsızım :) en fazla 15000 pesinatım var ev alsam ağır gelebilir napacam bilmiyorum. Bankayla almam daha zor
17.05.13 04:04
erhan palacı

erhan palacı

slm. ben evimi emein evimden aldım.şu an oturuyorum 5 ay oldu alalı gayette memnunum.öyle banka gibi insanın canınıda almıyorlar.iyi ki girmişim .tabi ben sisteme 2009 senesinde girmiştim.30 ay sonra aldım evimi.70 binlik yazıldım ama evin degeri 120 bindi üzerini tamamladım .herkese tavsiye ederim ii aksamlar
15.05.13 07:11
alper alp

alper alp

s.a arkadaşlar bu organizasyon ücreti hakkında bilgi verilmemiş acaba bilginiz varmı
14.05.13 12:01
Özgür Kara

Özgür Kara

ben 2011 de girdim peşin param 8 milyarı verdim 2 ay sonra 18 bin tl verdi emin oto araba aldım ve kalanını geriye ödedim. korkacak birşey yok. şimdide 60 bin tl ev için girsim .22 ay içinde 60 tl verecekler. çekilişe göre 1. de olabilirsin 22. de . nasip. korkacak birşey yok. Denizlide Osman diye arkadaşın 160 tl lik ev aldı bu şekilde. 60 tl peşin emin oto ya verdi. 6 ay sonra 160 bin verdiler ve evini aldı . organşzasyon ücreti 60 bin için 3 bin civarı 15 bin için 800 tl civarı değişiyor. teşekkürler emin oto
11.05.13 02:13
Ayhan SARAÇ

Ayhan SARAÇ

Çekinem Engin Kardeş güvenilir insanlar...
10.05.13 11:27

Biz Sizi Arayalım

Captcha
! .